PARTENERII NOSTRI

Suntem incantati sa dezvoltam parteneriate pentru evenimente deosebite. Sunteti interesat de parteneriat? contactati-ne.
 • Ionut Floricescu - Fotograf profesionist Calarasi

  Fotograf profesionist pentru evenimente deosebite. " Munca nostră a devenit una de succes. Cea mai mare mulţumire este când vezi că eşti apreciat, iar oamenii te solicită să le fii alături în cele mai importante momente din viaţă"

  www.ionutfloricescu.ro
 • Bar de fructe Bucuresti

  Faceti ca nunta, botezul ,aniversarea sau petrecerea dumneavoastra sa se transforme intr-un adevarat episod dulce, episod de care oaspetii dumneavoastra sa isi aminteasca mereu cu placere. Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa ne contactati la telefonul 0723. 133. 252. Nu ezitati sa aflati ofertele noastre promotionale. Va invitam sa va bucurati de clipe magice cu savoare de ciocolata fina.

  www.barfructe-candybar-Bucuresti.ro
 • Masina de fum cu gheata carbonica Bucuresti

  Pentru un vals care va impresiona cu adevarat invitatii dumneavoastra. Realizati din dansul mirilor un motiv de neuitat, fumul greu special din gheata carbonica, va invalui in mister si va oferi o imagine moderna, eleganta si intr-o nota distinsa.

  www.barfructe-candybar-Bucuresti.ro/masina-de-fum
 • Candy BAR Bucuresti

  Candy bar-urile pe care vi le oferim sunt compuse din produse de cea mai buna calitate. Desi avem o lista de produse pe care le consideram potrivite fiecarui tip de candy bar, va asiguram ca putem sa personalizam fiecare bufet de dulciuri. In cazul in care vorbim despre o nunta tematica, de exemplu, cu siguranta candy bar-ul creat se va integra perfect in decor.

  www.barfructe-candybar-Bucuresti.ro/candy-bar
2007-2015 FIA STUDIO - toate drepturile rezervate